Over Mij

Ik vind het heerlijk tijd te besteden aan mijn gezin, familie en vrienden.

Lekker een boek lezen, wandelen met de hond en/of mediteren laad ik helemaal van op.

Als hobby heb ik jaren gevoetbald, dat vind ik nog steeds te gek maar vanwege blessures is dit geen optie meer. Aangezien ik wel graag in beweging ben (letterlijk en figuurlijk) ren ik af en toe een rondje en yoga. Het is voor mij ook belangrijk om te bewegen, omdat ik dol ben op lekker eten.

De Indonesische rijsttafel vind ik het lekkerste, maar ik ben ook wel een alleseter. Je mag me er niet wakker voor maken, want als ik slaap dan slaap ik .

Ik ben een open een eerlijk persoon: “What you see is what you get.”

Verder sta ik graag voor anderen klaar. Door de jaren heen heb ik wel geleerd eerst voor mezelf te zorgen en dan pas voor anderen. In mijn ogen is houden van jezelf één van de belangrijkste dingen in het leven, zodat je vervolgens ook liefde aan anderen kunt geven.

Ik geniet van de kleine dingen in het leven, zoals een glimlach of een knuffel van mijn dochters. Het gevoel hierbij is niet te verwoorden, het maak me blij en geeft me een warm gevoel van binnen.

Dit gun ik jou ook!

Nadat ik in mijn eigen kracht ben komen te staan en de liefde voor mezelf heb gevonden wil ik ook anderen in hun kracht zetten.

Ik wil geluk!